Tent Shelter

Published Jun 19, 22
7 min read

Tent huren voor bruiloft

Ideaal voor een bruiloft, trouwfeest, verjaardagsfeest, event ... buiten is de stretchtent. Zoals genoemd is bruiloft stretchtent niet alleen de perfecte oplossing voor regenachtige dagen, maar biedt deze ook heerlijke verkoeling op jullie midzomer bruiloft. Het dicht geweven katoen zorgt voor schaduw, terwijl de open zijkanten een frisse bries door laten. Een stretchtent is beschikbaar in wit of zandkleur. De bijhorende palen zijn steeds eucalyptus. Onze tenten hebben oneindig veel mogelijkheden. U heeft de keuze om een of meer van de onderstaande opties met elkaar te combineren, én elk van onze tenten kunnen aan een muur aangesloten worden.

Een stretchtent heeft een open karakter en een organische vorm

Ideaal voor een gezellig diner, als shelter of als overdekt terras aangesloten aan een gebouw. Hoeveel gasten verwacht u? We hebben een groot aanbod in verschillende kleuren en formaten, zodat u zeker uw perfect stretchtent vindt. Houdt u een klein gezellig feest, dan kunnen wij u verder helpen met tenten vanaf 30m2.. Wenst u een grotere stretchtent, dan kunnen verschillende tenten aan elkaar gekoppeld worden tot meer dan 600m2. Wij beschikken over meer dan 15 verschillende formaten.

Tent Piketten

In goed overleg zijn 3 tenten met toebehoren opgebouwd en de volgende dag weer afgebroken. Volgende keer gaan we jullie zeker weer bellen. Naam Datum: 30-05-2016 Wij huren nu voor de 2e x bij jullie, omdat de service prima is, de tent/tenten worden voor je opgezet en de afspraken zijn helder.

partytent2rent. Het was helemaal perfect, alle afspraken van te voren helder en duidelijk, uitvoering perfect, goede service en vriendelijke en professionele uitvoering van al het werk. Naast tent werd ook de pizza bakker geregeld (tent volkswagen). Was prima voor elkaar en alleen maar positieve reacties gehad. Prima club om e. e.a. aan uit te besteden.

Wij zijn erg tevreden. Bedankt ook de drie mannen, die ondanks hagel en harde wind toch alles op tijd afkregen. Mochten we weer een tent o. i.d. nodig zijn, zullen we zeker ook weer met jullie contact opnemen. Naam Datum: 26-04-2016 Tent gehuurd voor mijn verjaardagsfeest. Meer dan tevreden. Komen afspraken na, communiceren duidelijk en zijn altijd bereikbaar.

Fijne service, redelijke tarieven, aardige mensen: ik kan hen aan iedereen aanraden! Naam Datum: 05-11-2015 Wij hebben mede door Partytent2rent een zeer geslaagde opening gehad van ons nieuwe pand in Delfzijl. Catering prima verzorgd, echt een aanrader! Naam Datum: 30-10-2015 goeie service, snel geregeld, en ook erg flexibel. we hebben een gezellige housewarming gehad met vrienden en kennisen, de tenten waren makkelijke zelf op te zetten Naam Datum: 30-10-2015 goeie service, snel geregeld, en ook erg flexibel - bivvy tent.De betaling liet vanuit ons op zich wachten maar Judith was zeer geduldig en toonde begrip voor onze situatie. tipi tent action. De tent was helemaal toppie en de service was geweldig. Als het mag huren wij weer een tent bij partytent2rent. Naam Datum: 17-10-2015 Voor een feestelijke gebeurtenis hebben we aan ons huis een partytent laten plaatsen.

Het was hondenweer met veel regen en kou, dus twee heaters zijn dan wel noodzakelijk. De communicatie en de afspraken zijn prima verlopen. Judith reageert supersnel op e-mails en de 'jongens' zetten de tent snel en goed op. Op een probleem werd zeer correct en adequaat ingegaan. Al met al was het een mooi feest en de tent was een succes.

Starshade Tent Kopen

Mede hierdoor hebben wij een zeer geslaagde dag gehad, een dag om nooit te vergeten. Daarnaast heb ik van Sanne begrepen dat de financiën inmiddels ook betaald zijn, waarmee alles is afgerond. Nogmaals heel erg bedankt en misschien tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten,Siert&Sanne Naam Datum: 08-06-2015 Zaterdag een tuinfeest gehad met bbq en partytent gehad van jullie.

TOP.Ook de catering prima verzorgd en ruim voldoende. En het belangrijkste het was heerlijk. Vriendelijke medewerkers - heater tent. Kortom super. Naam Datum: 08-06-2015 Afgelopen zaterdag bbq in Zandeweer. Super goed geregeld allemaal. sailcloth tent. De dag ervoor werden de tent, stoelen en tafels geleverd, op de dag zelf alle eten en de dag erna werd alles weer gehaald.

geweldig en een prima bouwteam. Bedankt! Naam Datum: 28-05-2015 Op 14 mei hebben wij partytent2rent benaderd voor het huren van eenvlondervloer van 4x6m en 4 statafels voor een bruiloft op 22 mei in Diever. Door hun snelle handelen konden deze artikelen op 21 mei bij ons bezorgdworden. Wij zijn zeer tevreden over de communicatie, hun handelen en de kwaliteitvan de spullen.

Mede dankzij jullie meedenken en top service hebben wij 4 dagen lang met 600 man onwijs kunnen genieten van jullie faciliteiten. Het materiaal was allemaal in top kwaliteit - dak tent. En ik huur jullie service blindelings weer in de volgende keer! Heel erg bedankt en het ga jullie goed! Ik hoop dat jullie nog lang mogen genieten van de trofee.

Er zaten wat logistieke vragen omheen (bijvoorbeeld opzet-tijd) waarin van tevoren uitgebreid in is meegedacht. Ook tijdens de week, waarin het af en toe stormachtig weer was, is er zeer goede service verleent. Eén tent was door de storm aan het eind van de dag beschadigd geraakt, maar volgende ochtend stonden deze mensen alweer klaar met vervangend materiaal.

l (tent hoetsel). De geleverde materialen (tent en stoelen) waren op de afgesproken dag en tijdstip keurig ter plekke aanwezig en de opbouw verliep volledig naar wens. ook de voorbereidingen verliepen in een prettige sfeer, vooral het even meedenken en even ter plekke kijken wat de mogelijkheden en de onmogelijkheden waren. Nogmaals namens het bestuur van de Stichting Het Bevrijdingsbos onze dank voor het geleverde en jullie inzet.

Canopy Tent

De kleinere tent paste perfect naast ons huis en we hebben een prachtig feest gehad. Ik vind jullie klantvriendelijkheid groot. Ik ga jullie zeker aanbevelen bij vrienden en familie. Binnenkort gaan we weer een feest geven en dan willen we graag weer bij jullie de spullen huren! Hartelijke groet van Martha Naam Alie van Dijk Datum: 28-04-2015 Tent en toebehoren gehuurd voor mijn Sarah party, alles keurig compleet en op tijd geleverd.

en dat ik een tent van jullie. fantastische serves dit was vooral te merken aan het advies over welke tent (sailcloth tent hufen). ik zelf had een tent van 25/10 meter maar door het advies van Judith toch voor een kleinere tent gegaan en gelukkig maar. verder kon ik de offerte vaak veranderen zonder dat Judith dit erg vond,en dat was vaak.Gr Martin Naam trijnie Datum: 03-02-2015 Hoi Judith Mijn complimenten aan de mannen!! Super zoals zij de tent met een lach hebben opgezet en weer afgebroken ,wat een harde werkers ! We hebben een super feest gehad we we hadden het hele huis beschikbaar voor het feest, maar iedereen kroop in de tent grappig is dat toch! Nogmaasl erg bedankt hoor ik geef jullie naam door en voor in de toekomst bel ik jullie! groeten Trijnie Huizenga Naam Datum: 09-01-2015 Tent en heaters gehuurd voor leuk feestje - camping oostende tent.Volgende keer weer! Naam Datum: 04-12-2014 We hebben dit jaar als Sinterklaas Bestaat commissie van het Rode Kruis studentendesk een sinterklaasfeest georganiseerd voor kinderen die leven onder de armoedegrens in samenwerking met de Voedselbank. De tafels hebben we met fantastische service gekregen van Party 2 Rent! De kinderen hebben er heerlijk op kunnen knutselen (bubble tent).

De tafels hebben we met fantastische service gekregen van Party 2 Rent! De kinderen hebben er heerlijk op kunnen knutselen. Het was een geslaagde dag dankzij Party tent 2 Rent, hartelijk bedankt! Naam Datum: 04-12-2014 We hebben dit jaar als Sinterklaas Bestaat commissie van het Rode Kruis studentendesk een sinterklaasfeest georganiseerd voor kinderen die leven onder de armoedegrens in samenwerking met de Voedselbank.

Erg tevreden en vriendelijke werknemers. Naam Datum: 16-11-2014 afgelopen weekend een verjaardagfeest gehad. tent winkels. Tent 4x6 met terraskachel en 4 statafels naast de keuken gezet waardoor de gasten voldoende ruimte hadden. Top en snel geregeld, nogmaals hartelijk dank. Naam fam. Kooi Datum: 03-11-2014 Afgelopen weekend een feestje gehad. We hadden als uitloop van de keuken een partytent van 6 x 3 meter gehuurd en een mobiele bar voor het tappen van bier.

Party Tent Decathlon

Goed contact vooraf (ook buiten werktijden) en het op- en afbreken was gezellig met de mannen! Over twaalf en een half jaar weer zo'n feestje!? Naam Datum: 30-08-2014 Op 23 augustus hebben we een geweldige feest gehad. Mede dankzij de flexibiliteit van partytent2rent. Catering,dj en verhuur waren goed geregeld. Echte aanrader.

Service zoals het hoort. Vriendelijk personeel en mooi materiaal. Onze klant was buitengewoon tevreden. Tot de volgende keer. Minet en Michel van Sichem Naam Datum: 18-08-2014 Wij zijn ook zeer tevreden. We hebben voor het diner en feest op onze bruiloft 3x gala tent gehuurd en veel spullen. Er is hard gewerkt! Communicatie was top! Naam Joke Beukema Datum: 17-08-2014 Niet alleen fijn omdat het kon gaan regenen, maar gezellig, lekker warm en geweldige service.

Wij hopen dat iedereen die aanwezig was hiervan heeft genoten, enkele personen hebben hier zeer zeker van genoten. Verder wil ik Facilities ook bedanken voor de ondersteuning die zij geleverd hebben om dit mogelijk te maken! (top!)De catering voor het natje en droogje. Dames bedankt! Het was heerlijk! En natuurlijk de huisvesting, partytent, geregeld door Partytent2rent uit Harkstede (stormband tent).

Naam Datum: 29-06-2014 Voor het 2e jaar een tent gehuurd!! Weer prima .. Vriendelijk personeel . Goede service. scheerlijn tent. Volgend jaar weer!!!! Naam Datum: 17-06-2014 Vorige bericht is niet juist haha, onderstaande bericht is het juiste haha!! Op zaterdag 14 juni jl voor het derde jaar gebruik gemaakt van de diensten van Partytent2Rent.

Partytent huren

Organiseer uw bruiloft, privé feesten, bedrijfsevents, publieke events ,… op een onvergetelijke locatie. Valt er binnenkort iets te vieren? Een verjaardagsfeest, communiefeest of tuinfeest? Dan heb je waarschijnlijk een tent nodig. Wel, bij Fun-Rent ben je aan het juiste adres voor verhuur partytent en tal van andere tenten voor jouw volgende feest! Kadertent, stertent, stretchtent of pagode? Wenst u uw ceremonie onder een tent? Wenst uw bedrijf een mooie kadertent te huren?  Stretch tenten zijn flexibel en passen zich perfect aan aan uw concept. Organiseer uw feest, op de locatie die u wenst! Zowel voor een huwelijk, een babyborrel, als een communie. Maar evengoed voor een receptie, walking dinner, buffet, bedrijfsevent, opendeurdagen, een beurs en meer. Onze feesttenten zijn ideaal als je extra overdekte ruimte nodig hebt om op jouw feest de regen of de koude geen spelbreker te laten spelen! wij zorgen steeds voor een creatieve en innovatieve invulling. Ons gamma is zeer uitgebreid, onze tentstructuren zijn veilig, esthetisch en verrassend. Van de kleinste pagodetent tot de grootste constructie, voorzien van een puntdak, gebogen dak of zadeldak, uitgerust met vloer, vensters, deuren of andere accessoires...

Tent voor elk budget

Door onze service en veelzijdigheid kunt u uw gasten een ontvangst aanbieden tegen een bij u passend budget.  Voor alles hebben wij voor u een op maat gesneden invulling. Bent u op zoek naar een tijdelijke accommodatie voor een (bedrijfs)feest, festival, evenement of zakelijk doeleinde? Van het ontwerp tot productie, alle werkzaamheden vinden plaats in eigen beheer. Hierdoor is het mogelijk om naast standaard tijdelijke accommodaties ook maatwerk aan te bieden. Een tent huren voor een evenement? Wij hebben een geschikte tent voor elke gelegenheid. Geef je een feest in de achtertuin? Moet de band op het festival van een stijlvol dak worden voorzien? Van klein tot groot, van knus tot bruisend. Wij hebben altijd wel een tent die aan jouw wensen voldoet!

More from Zangeressen, Coverbands

Navigation

Home

Latest Posts

Afzetpaal Engels

Published Aug 01, 23
4 min read

Metalen Afzetpalen

Published Aug 01, 23
2 min read

Afzetpaal Huren

Published Aug 01, 23
2 min read